Wood & Winds

De concerten van Wood & Winds kenmerken zich door een spannend en divers klankspectrum met de combinatie van marimba (Peter Wilms) en verschillende saxofoons, klarinetten en fluiten (Werner Janssen).

Onze muziek, geïnspireerd door de natuur en spiritualiteit, laat een variëteit aan karakters zien en beweegt zich van gevoelvol naar luchtig, van swingend naar ingetogen, van sereen naar opwindend.

Met deze muzikale regenboog creëren we een eigen klankwereld, waarin we je graag meenemen naar bijzondere plekken en nieuwe belevingen. In onze composities vind je invloeden van klassiek, jazz, pop en verschillende soorten wereldmuziek. Dit samengaan van stijlen en instrumenten maakt Wood & Winds uniek.

woodenwinds

 

 

Wood & Winds Meditatieconcerten

De meditatieconcerten van Wood & Winds, die grotendeels zijn geïmproviseerd, zijn niet alleen een streling van het oor, maar van alle zintuigen. Met geopende of gesloten ogen, zittend hetzij liggend op een matras kun je jezelf mee laten voeren op de weldadige klanken van marimba, saxofoon, klarinet, fluit en percussie.
Deze helende muziek zal een diepe ontspanning teweeg brengen.

Boeken?

Vul onderstaand formulier in om ons te boeken of meer informatie te krijgen.

    Onderstaand de agenda

     

     

    Share This