Wat is Theta-healing?

Theta-healing is een eenvoudige en krachtige methode om een snelle en blijvende verandering te maken in je leven. Met Theta-healing, ontwikkeld door Vianna Stibal, zet je overtuigingen, gewoontes, beperkingen en blokkades om naar datgene dat jou optimaal ondersteunt in jouw functioneren en persoonlijke groei..

Theta-healing geeft je direct toegang tot je onderbewuste. Je werkt met het celgeheugen, waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke, genetische, historische en zielsinformatie. Je kijkt vanuit je eigen vrije wil naar je beperkende programma’s en waartoe deze gediend hebben. Vervolgens breng je met de Theta-healing techniek op celniveau een nieuwe programmering in je bewustzijn. Het helpt je om weer in je eigen liefde en kracht te staan en de juiste keuzes te maken voor je eigen welzijn.

Al meer dan 500.000 mensen in meer dan 40 landen hebben de Theta-healing techniek gebruikt om hun kwaliteit van leven significant te verbeteren.

 

Theta-healing sessie

Wil je kennis maken met Theta-healing? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op.
Tarief € 75,- per sessie. In oktober voor slechts de helft van de prijs!

Share This