Theta-healing

Wat is Theta-healing?
Theta-healing is een eenvoudige en krachtige methode om een diepgaande en blijvende verandering te maken in je leven. Met Theta-healing, ontwikkeld door Vianna Stibal, zet je overtuigingen, gewoontes, beperkingen en blokkades om naar datgene dat jou optimaal ondersteunt in jouw functioneren en persoonlijke groei.

Theta-healing geeft je direct toegang tot je onderbewuste. Je werkt met het celgeheugen, waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke, genetische, historische en zielsinformatie. Je kijkt vanuit je eigen vrije wil naar je beperkende programma’s en waartoe deze gediend hebben. Vervolgens breng je met de Theta-healing techniek op celniveau een nieuwe programmering in je bewustzijn. Het helpt je om weer in je eigen liefde en kracht te staan en de juiste keuzes te maken voor je eigen welzijn.

 

Al meer dan 500.000 mensen in meer dan 40 landen hebben de Theta-healing techniek gebruikt om hun kwaliteit van leven significant te verbeteren.

 

Theta-healing sessie

Wil je kennis maken met Theta-healing? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op.

Tarief voor particulieren € 85,- per uur incl. BTW

Tarief voor werknemers en ondernemers € 85,- per uur excl. BTW

 

 

Ervaringen van cliënten

Ik had er nog nooit van gehoord, maar iemand tipte me en ik voelde direct een grote JA!
En die ja was helemaal terecht. Wat een snelle effectieve diepgaande sessie was dit!!
Steeds maar weer een laagje dieper, tot we bij de grondovertuiging kwamen die me niet meer past en me belemmert. Oude eruit, nieuwe erin…
Er is heeeeel veel veranderd in mijn lijf! Ik sta anders in het leven.
Echt een aanrader als je voelt dat een oude diepgewortelde overtuiging je in de weg zit.
Dank Peter, dank!
   Marja van Haaren

Een aantal weken geleden ben ik bij Peter geweest voor een Theta-healing. Samen gingen we op zoek naar de meest intense beperkende overtuiging in mijn systeem. Dit ging verrassend makkelijk. Het voelde heel erg kloppend allemaal. Deze beperking hebben we vervolgens getransformeerd naar een affirmatie waar ik erg blij van werd. Nu, een aantal weken later voel ik dat de behandeling nog steeds in positieve zin doorwerkt. De Theta-healing van Peter heeft mij heel veel gebracht.

 

     Ellen Romme

 

 

Ik vond het prettig hoe Peter mij begeleidde  in het vinden/verwoorden van mijn overtuiging.
Het omzetten daarna in een overtuiging die van mijzelf is en mij authentiek maakt voelde als een bevrijding. Het heeft mij meer rust en meer grip op  mijn zijn gegeven. Bedankt Peter.
     Arno de Vries
Share This