Stilte Retraite

Dompel jezelf onder in een weldadige stilte in de prachtige Haute-Savoie in Frankrijk. Gun jezelf een vijfdaagse time-out om weer helemaal tot jezelf te komen.

 

 

Stilte

In deze retraite verblijven we in stilte. Stilte is de bedding waarin je je mind tot rust kan brengen. Met meditatie en stilte wandelingen kan je mind tot rust komen en kun je diepere lagen in jezelf ontdekken. Je kunt contact maken met eenvoud, compassie, liefde en vrede. Stilte stelt je in staat jezelf echt te ontmoeten.

Stilte kan ook confronteren. Daarom gebruiken we satsangs om te kunnen delen en je te steunen in je proces. Daarnaast zullen we mantra’s zingen voor verzachting en verdieping. De omringende natuur zal je helpen te gronden en in je lijf te komen/blijven.

Wij scheppen zorgvuldig en liefdevol de voorwaarden om je op alle lagen in jezelf gevoed te weten en deze retraite als een transformerende reis te ervaren.

 

Praktisch

Het programma is bedoeld om je aandacht naar binnen te richten. Daarom vragen we je om je mobiele telefoon uit te laten, niet te lezen, geen verbaal contact met elkaar te hebben en het non-verbale contact te minimaliseren.

Verder gebruiken we geen alcohol of drugs. Roken is buiten toegestaan op een aangewezen plek. Huisdieren worden niet toegelaten. Gedurende de week plegen we ook ‘seva’, een bijdrage aan kleine huishoudelijk taakjes. Deze kun je inzetten als een mooie meditatieve oefening.

De retraite vindt plaats in Alex Villards, nabij Annecy (Fr.) van maandag 18 oktober 20:00 uur t/m zaterdag 23 oktober 22:00 uur. Reisdagen zijn maandag 18 en zondag 24 oktober.

Kosten bedragen € 825,- inclusief vegetarische maaltijden, overnachting in een 2/3 persoonskamer, beddengoed en handdoeken. Dieetwensen kun je aan ons doorgeven. Boek je vóór 1 september dan krijg je € 100,- korting. Uiterste boekingsdatum is 3 oktober.

De reiskosten zijn niet inbegrepen.

Als je met de trein komt, kun je worden opgehaald op station Annecy. Kom je met het vliegtuig (Genève), dan kun je een bus nemen naar Annecy. Neem hiervoor contact met ons op.

 

             

     

 

Deze retraite wordt gegeven door Peter Wilms en Marieke Verschelling.

Peter Wilms
Als professioneel muzikant heb ik niet alleen ontdekt wat muziek, maar ook wat stilte kan doen . Ik zoek graag de diepgang en stilte op, ook in muziek. Voor mij is het een uitnodiging om contact te maken met mijn diepste zelf. Te verblijven in het besef dat ik in essentie altijd vrij ben, geeft mij de diepste vervulling. Ik leid al jaren een meditatiegroep en naast concerten en muziekworkshops geef ik coaching en Theta-healing.

Marieke Verschelling
Ik ben de partner van Peter en ik neem een ondersteunende rol in tijdens deze stilteweek. Vanuit mijn professie als holistisch vroedvrouw ben ik gewend om proceswerk te begeleiden en zal ik in deze week de vrouwelijke bedding vertegenwoordigen.

 

Annuleringsvoorwaarden

Tot de uiterste boekingsdatum (3 oktober) kun je kosteloos annuleren. Annuleer je tussen 3 en 11 oktober, dan krijg je 50% retour. Annuleer je na 10 oktober, dan kunnen we niet restitueren.

 

Corona

Wij gaan ervan uit dat je zelf de verantwoording neemt om corona-vrij aan onze retraite deel te nemen. Dat kan b.v. door je vlak voor de retraite te (laten) testen. Wij vertrouwen op je integriteit hierin.

 

Share This