Satsang en meditatie

Satsang

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie. Op 16 december werken we met het thema: vrije wil.

Als je denkt aan ‘vrije wil’, wat komt er dan in je op? Is dat dat je kan doen wat je wilt, dat je kunt creëren wat je wilt, dat jij meester bent over je eigen leven? Of kom je ook wel situaties tegen waarin het allemaal niet zo gaat zoals je dat had gewenst? Welke rol speelt de vrije wil hierin dan? Kom ontdekken hoe jij de vrije wil in kan zetten voor jouw optimale welzijn.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarin ben je op zoek naar vrijheid?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover n
emen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Deelname € 25,-. Om je aan te melden voor de satsang van 16 december klik hier.

 

Share This