Satsang en meditatie

Satsang

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. 

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover n
emen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

 

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

De satsangs vinden plaats in Culemborg. Deelname is € 25,-.

Kijk hieronder voor de data en thema’s.

 

Data

 

Satsang 10 maart 2023  Thema: Aandacht

Kun jij makkelijk je aandacht ergens op richten en gefocust zijn? Of word je snel afgeleid door externe prikkels zoals je telefoon, social media of geluiden om je heen? Aandacht is essentieel in het creëren van dat wat je wilt. Kom ontdekken wat aandacht doet en hoe je makkelijker kunt focussen en bereiken wat je wilt.

Om te reserveren klik hier.

 

Satsang 14 april 2023  Thema: De stille getuige

Wanneer je van alles meemaakt in je dagelijks leven, is er altijd iets in jou dat dit gade slaat. Er is altijd iemand die ‘meekijkt’. Dat deel in jou noemen we ook wel ‘de stille getuige’. Het is een belangrijk deel van jou, want dit deel zorgt ervoor dat je kunt relativeren en objectiveren. Het is een zeer doeltreffend instrument voor jouw bewustwording. Wil je weten hoe je het effectief kan inzetten? Kom dan naar de satsang van 14 april.

Om te reserveren klik hier.

 

Share This