Satsang en meditatie

Satsang

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie. Op 9 september werken we met het thema: authenticiteit.

Ben jij authentiek en kun jij helemaal jezelf zijn in relatie tot anderen? Kun jij goed bij jezelf blijven of laat je je nog teveel beïnvloeden door wat anderen zeggen? En wat is jouw authenticiteit dan eigenlijk?

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarin ben je op zoek naar vrijheid?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover n
emen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Deelname € 25,-. Om je aan te melden voor de satsang van 9 september klik hier.

 

Share This