Relatie coaching

Relaties zijn ervoor gemaakt om te groeien. Ze zijn ervoor bedoeld om door het contact met de ander, waarin jij gespiegeld wordt, te gaan herkennen wie jij werkelijk bent.

Dat betekent dat je van alles zult tegenkomen dat jouw ware identiteit versluiert. Dit zijn jouw ego-structuren.

Normaal

Deze ego-structuren zijn zo vertrouwd en echt voor je, dat je denkt dat dit je ware identiteit is. Dat is de reden waarom je er vaak ook naar handelt. Jouw handelen is vaak ingegeven door je ego en dat is normaal, omdat dit is wat je gewend bent. Het is echter niet het authentieke handelen dat voortkomt uit je ware, vrije Zelf.

Ik help je je ego-stucturen te herkennen en ze om te zetten naar authentiek en vrij handelen.

Blijven

Soms kan de uitdaging in een relatie zo groot zijn, dat je denkt deze uitdaging niet aan te kunnen. Je hebt dan de neiging uit het contact met je partner te gaan. Door echter juist dan in contact te blijven, te zijn met wat er is, kan de opening naar groei gemaakt worden.

Het is meestal de pijn die hiermee gepaard gaat, die je ervan weerhoudt om in contact te blijven. Je gaat deze liever uit de weg. Als je de pijn, en dus je ego-structuur, durft toe te laten, wordt de pijn juist een sleutel om de opening naar groei te vinden. Daarom is het zo belangrijk om jezelf toe te staan je ego-structuur er te laten zijn. En dit geldt natuurlijk ook voor je partner.

Tarief

Het tarief voor relatiecoaching is € 75,- per uur.

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

Open Heart Music & Meditation
Willem Kloospad 7
4103 VC  Culemborg
06-38544321
info@ohmm.nl
www.ohmm.nl

© 2018 Ohmm.nl

KvK-nr.  30275833
BTW-nr. NL155620885.B.01
IBAN  NL94ABNA0575948396

Share This