Klankhealingconcerten

 

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen.

In de unieke healingconcerten van OHMM kom je liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf. De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, Iraanse Tar, Turkse shurangiz, duduk, indiaanse fluit, verschillende drums en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis. Dit concert is daarom zowel een muzikale als spirituele reis waaruit je gelouterd tevoorschijn zult komen.

De klankhealingconcerten wordt gegeven door drie bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied.

 

Henk van Glabbeek

Henk van Glabbeek is specialist op oosterse snaarinstrumenten, zoals de Iranse Tar en de Turkse Shurangiz, en exotische blaasinstrumenten, zoals de Duduk en indiaanse fluiten. Hij weet vanuit zijn eigen spirituele beleving met zijn gevoelige spel je in het diepst van je ziel te raken.
Kijk ook op https://www.youtube.com/watch?v=gXqfEtB2PHQ

Petro van de Pas

Petro van de Pas staat als DJ regelmatig voor ‘Ecstatic Dance’ en ‘Barefeet on the Beat’ op de belangrijkste venues in Nederland. Hij creëert zijn eigen mixen en weet deze nog meer diepgang te geven door de combinatie met live instrumenten.
Kijk ook op https://www.youtube.com/watch?v=I-ahegeXCAg

Peter Wilms

Peter Wilms staat als professioneel slagwerker al jaren op talloze podia in binnen- en buitenland, zoals o.a. met zijn duo Wood & Winds. Tegenwoordig richt hij zich voornamelijk op spirituele muziek. Op de marimba, zijn specialiteit, brengt hij elke luisteraar in vervoering door aardse en hemelse klanken met elkaar te verbinden.
Kijk ook op https://www.youtube.com/watch?v=jXl7KG3VBG4

Kijk voor de komende concerten in de agenda.

 

Reserveren of boeken?

Vul onderstaand formulier in om te reserveren, te boeken of meer informatie te krijgen.

 

 

Share This