Klankhealingconcerten

 

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen.

In de unieke healingconcerten van OHMM kom je zittend of liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf. De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, Afrikaanse kora, inheemse fluiten, verschillende drums en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis. Dit concert is daarom zowel een muzikale als spirituele reis waaruit je gelouterd tevoorschijn zult komen.

De klankhealingconcerten worden gegeven door Kaleidoscope, drie bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied.

 

Dymphi Peeters

Dymphi Peeters weet elke luisteraar te betoveren met haar prachtige stem. In combinatie met de lyrische klanken van de Afrikaanse kora en verschillende etnische fluiten zorgt zij voor een unieke klankbeleving.
Kijk ook op www.dymphipeeters.com

 

 

 

 

Petro van de Pas

Petro van de Pas staat als DJ regelmatig voor ‘Ecstatic Dance’ en ‘Barefeet on the Beat’ op de belangrijkste venues in Nederland. Hij creëert zijn eigen mixen en weet deze nog meer diepgang te geven door de combinatie met live instrumenten. Hij is een ware klankkunstenaar, die met zijn weergaloze soundscapes en beats je meeneemt naar een wonderlijke wereld.
Kijk ook op https://www.youtube.com/watch?v=I-ahegeXCAg

 

 

Peter Wilms

Peter Wilms staat als professioneel slagwerker al jaren op talloze podia in binnen- en buitenland, zoals o.a. met zijn duo Wood & Winds. Hij kan je met de warme helende klank van de marimba in het diepst van je ziel raken.
Kijk ook op https://www.youtube.com/watch?v=jXl7KG3VBG4

 

Kijk voor de komende concerten in de agenda.

 

Reserveren of boeken?

Vul onderstaand formulier in om te reserveren, te boeken of meer informatie te krijgen.

 

 

Share This