L.I.F.E. Individueel Traject

 

  Zet de volgende stap naar zelfliefde

 

Het individuele traject van het Living-In-Freedom-Experience programma is een traject dat is gemaakt om een snelle, duurzame en diepgaande verandering in je leven te maken. Het biedt jou de kans een belangrijke stap te zetten naar zelfliefde en een grote mate van vrijheid te ervaren.

Dit intensieve traject bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur. Elke sessie heeft zijn eigen focus en zal op een specifieke laag op jou inwerken. We werken met het fysieke bewustzijn, het emotionele bewustzijn, het mentale bewustzijn, alsook het onderbewuste.

Er zal tussen elke sessie twee tot drie weken tijd zitten om ruimte te geven aan de integratie van de opgedane ervaringen in de voorgaande sessie. De opbouw van de sessies is als volgt:

 

Sessie 1: Bewustwording van jouw thematiek

We werken aan cognitieve bewustwording van de onderliggende thematiek. Waar loop je tegenaan of waar loop je in vast? Hoe verhoudt het thema zich in praktische zin met de onderliggende oorzaak? M.a.w. door te kijken naar diepere lagen in jezelf kun je de oorsprong achterhalen en oplossingen voor je dagelijks leven mogelijk maken. Je krijgt handvaten om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken en met het thema om te gaan.

 

Sessie 2: Het openen van jouw perspectief en creatiekracht

Nu de thematiek en de oorsprong ervan helder is, kun je jezelf in een nieuw perspectief plaatsen. Je krijgt tools om leiderschap over jouw thema te nemen en het zodanig te gebruiken dat jij gaat creëren wat je wenst in je leven. Je leert daarbij constructief om te gaan met anderen die erbij betrokken zijn.
Met visualisaties en affirmaties laat je vaste beelden in je denken los en leer je je energie te richten voor de creatie die jij verlangt. Je krijgt weer grip op jouw situatie.

 

Sessie 3: Het opruimen van blokkades en belemmerende overtuigingen

Vaste beelden en denkpatronen komen voort uit jouw diepere overtuigingen. Met de snelle en effectieve Theta-healing methode zoeken we jouw beperkende overtuigingen en vervangen deze door overtuigingen die jou ondersteunen in dat wat je wilt bereiken. Je hebt nu opgeruimd wat jou in de weg stond om je diepste verlangen in je leven te volgen. Jouw potentieel kan zich nu volledig ontsluiten en beschikbaar komen.

 

Sessie 4: Het aanspreken van jouw authenticiteit

Om je volle potentieel te kunnen leven, is het belangrijk in contact te komen met je authenticiteit. Dit zou je op een diep niveau ook je kern of zielsbestemming kunnen noemen. In deze sessie zullen we vooral woordloos werken. Je focust in meditatie op jouw authenticiteit of zielsbestemming, terwijl je een sound-healing ondergaat. Dit is een krachtige manier om ongewenste trillingen die nog in je systeem zitten, te harmoniseren en in afstemming te brengen met jouw eigen unieke kern. Nu je weer in contact staat met je authentieke zelf, ben je klaar om je volle potentieel te gaan leven.

 

Sessie 5: Reflectie en integratie.

Deze sessie zullen we gebruiken voor reflectie en integratie. We kijken naar de uitwerking van de voorgaande sessies en blikken vooruit naar een voor jou bestendige toekomst.

 

 

 

Investering

Jouw investering in dit traject bedraagt € 777,- excl. 21% BTW.

 

 

Aanmelden

Ja, ik zet de volgende stap naar zelfliefde

 

Share This