Soul Retrieval is een concert om bij te liggen, zitten of bewegen. Elk concert is uniek, omdat de muziek is geïmproviseerd en afgestemd op wat er in het Nu is.

Peter Wilms neemt je mee op reis naar je ziel. Zijn heldere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten brengen je dicht bij jezelf, dicht bij jouw essentie. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.

Voor concertdata kijk in de agenda.

Voor een voorproefje kijk en luister hieronder.

 

 

Wat anderen zeggen:

 

“Mijn yogamatje rol ik uit vlakbij de prachtige marimba. Het is al een lust voor het oog, al die verschillende instrumenten zo bij elkaar opgesteld. Peter bouwt het klankconcert prachtig en organisch op en steeds wacht er weer een nieuwe verrassing voor het oor. Ondertussen kan ik liggend of in een willekeurige houding steeds dieper aarden en komen lichaam en geest tot diepe rust. Moeiteloos wordt een woordeloos klankverhaal verteld met een groot scala aan verrassend instrumentarium inclusief zijn zangstem.
Een prachtige mengeling van vakmanschap, toewijding en energie zorgen ervoor dat dit een unieke en diepe ervaring kan zijn. Dankjewel daarvoor Peter!”

 

Gabriëlle Nijhuis

 

 

“Ik heb heerlijk languit liggen luisteren. Dat was fijn. Ik vond het indrukwekkend om te zien wat je muzikaal allemaal kan. Ergens rond 3/4 van het concert begon ik iets anders te ervaren… een diepere laag van verbinding.”

Jacqueline de Kok

 

 

 “Het streamen voegt enerzijds iets toe aan de beleving omdat ik thuis in mijn vertrouwde omgeving ben. Anderzijds mis ik het om in de omgeving te zijn waar het concert plaats heeft. Bijzonder is het zeker.  Heerlijk hoe de marimba tot z’n volledige recht kan komen in deze vorm van concert. Heerlijk liggen en ontspannen en dan de klanken laten komen en gaan. Heel mooi. Fijne ervaring. Voor mij voelde het alsof ik met je in de keuken was. Je maakt een mooi en smaakvol gerecht en ik consumeerde het. Dank.”

Betsy van Wijk

Share This