Agenda

mrt
8
vr
Satsang en meditatie @ Z-café
mrt 8 @ 19:30 – 22:00
Satsang en meditatie @ Z-café

De mind is een deel van jou dat grotendeels je leven bepaalt. Je mind brengt zo’n 70.000 gedachten per dag voort die een ongelofelijk grote invloed op jou hebben. Ze hebben een enorme creatiekracht. Ze sturen hoe jij je gedraagt en hoe jij je voelt. Dit gaat voornamelijk onbewust.
Maar kun je ook grip krijgen op je gedachten en zelf bepalen wat jouw gedachten creëren? Kun je deze invloed op je leven in eigen hand nemen? Kom ontdekken hoe jij je mind de baas wordt en weer bewust aan het roer van je eigen leven kan staan.

Om te reserveren klik hier.

mrt
30
za
Stilte Concert @ Voormalige synagoge
mrt 30 @ 20:30 – 22:00
Stilte Concert @ Voormalige synagoge

De stilte concerten van Peter Wilms kenmerken zich als meditatief en verdiepend. Zijn heldere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten brengen je dicht bij jezelf, dicht bij jouw essentie. Deze klankbeleving is een uitnodiging om de stilte in jezelf te ervaren en volledig in het Zijn te komen.

Als professioneel slagwerker trad Peter Wilms op met talloze orkesten, ensembles en bands, nationaal en internationaal. Hij heeft zich van meet af aan gespecialiseerd in de marimba en sinds enkele jaren ook in zang. Deze combinatie aangevuld met andere instrumenten zoals de handpan, sansula en diverse percussie-instrumenten, zorgt telkens voor nieuwe verrassende muziek en een bijzondere sfeer, veelal verstillend en sereen, maar ook soms ritmisch en kleurrijk.
Peter speelt zijn muziek van uit een innerlijke spirituele rijkdom die hij gedurende zijn leven heeft vergaard. Hij laat zich graag inspireren door zijn ervaring met meditatie, sjamanisme en natuurlijk het leven zelf.

Om te reserveren klik hier.

N.B. De stilte concerten van Peter Wilms zijn geschikt om bij te liggen of te zitten. Wanneer je tijdens een concert wilt liggen, graag een eigen matje, deken etc. meenemen.

 

apr
12
vr
Satsang en meditatie @ Z-café
apr 12 @ 19:30 – 22:00
Satsang en meditatie @ Z-café

Nederigheid is een begrip dat we in het Westen niet goed kennen. We brengen het snel in verband met minderwaardigheid (vergelijk ‘vernederd’). Maar nederigheid is allesbehalve minderwaardigheid. Nederigheid brengt je juist in een positie van waardigheid. Het is jouw ego dat zich minderwaardig voelt en zich verzet tegen een nederige houding. Kom ontdekken hoe je nederigheid kunt oefenen met behoud van je waardigheid en hoe je jezelf kunt openen voor acceptatie en innerlijke vrede.

Om te reserveren klik hier.

Share This