Agenda

jun
29
za
Connection Concert @ Golden Circles
jun 29 @ 20:00 – 22:00
Connection Concert @ Golden Circles

Connection Concert

Het Connection Concert is een beleving op zich. De muziek is gevoelig en verfijnd en brengt je mind tot rust.  Met de unieke klankkleur van mijn stem, het warme geluid van de marimba en de betoverende klanken van de handpan wil ik je dicht bij jezelf brengen. Met diepgang in mijn muziek hoop ik een snaar bij jou te raken. Soms door een gevoelig liedje op de sansula of de handpan, soms door aanstekelijke grooves op de percussie en de marimba. Met een loopstation breng ik alle klanken bij elkaar tot een kleurrijk geheel.

Ik nodig je graag uit om te voelen en daar expressie aan te geven. Vaak is er ruimte om te dansen en soms om mee te zingen. Dit zorgt voor een verbonden beleving met andere luisteraars. Aan het eind van het concert voel je dat je weer verbonden bent met jezelf en met anderen. Het voelt alsof je weer ingeplugd bent met de Bron.

Om te reserveren klik hier.

jul
5
vr
Satsang en meditatie @ Stadsboerderij Caetshage
jul 5 @ 19:30 – 22:00

Satsang

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. Deze keer is het thema: Gevoel: de barometer van je bewustzijn.

Velen van ons hebben niet geleerd te voelen. Sterker nog, we hebben juist afgeleerd om te voelen. Daarvoor in de plaats zijn patronen gekomen om ons te helpen overleven. Deze overlevingsmechanismen gebruiken we vaak nog steeds, terwijl we ze niet meer nodig hebben. Ze lijken zelfs ons bewustzijn te vernauwen. Toch is niets minder waar. Ze helpen ons juist ons bewustzijn te vergroten.
Kom ontdekken hoe je weer in contact met je gevoel komt en je je conditioneringen kunt gebruiken om je bewustzijn te vergroten.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover n
emen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

 

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling.

Om te reserveren klik hier.

jul
12
vr
Yoga Concert @ Stadshout Paviljoen Amstelpark
jul 12 @ 19:00 – 20:30
Yoga Concert @ Stadshout Paviljoen Amstelpark
Kern van de yogaconcerten is de ontmoeting van live muziek en yoga, die twee kanten op werkt. De kalme, meditatieve en tegelijk intense houdingen van yin yoga geven de mogelijkheid om dieper in het bewustzijn te zakken, voorbij de denkpatronen van de geest. Op de yogamat verweven fysieke sensaties zich met de klanken. Gedachten bedaren, waardoor ruimte ontstaat om de muziek open te ontmoeten.
De poëzie is dienstbaar aan dit proces. De muzikaliteit en beeldkracht van gedichten gidsen onze rationele geest naar een ander domein. Een manier om dit proces te begrijpen, is dat onze denkende geest waarheid of inzicht wil bereiken, zoals onze percepties op zoek zijn naar schoonheid en zoals ons gevoel, dat in ons lichaam huist, zoekt naar liefde. Anders gezegd: de verschillende uitdrukkingsvormen van ons bewustzijn willen thuiskomen op een plek waar waarheid, schoonheid en liefde hetzelfde zijn. Zo lijkt het bijna een theorie achter de yogaconcerten. Misschien kon Rumi het beter verwoorden: wanneer ik verstil, val ik in een plek waar alles muziek wordt.
Share This