Agenda

jun
9
vr
Satsang en meditatie @ Z-café
jun 9 @ 19:30 – 22:00

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. In deze satsang gaan we in op het thema: nederigheid.

Nederigheid is een begrip dat we in het Westen niet goed kennen. We brengen het snel in verband met minderwaardigheid (vergelijk ‘vernederd’). Maar nederigheid is allesbehalve minderwaardigheid. Het is jouw ego dat zich minderwaardig voelt en zich verzet tegen een nederige houding. Nederigheid brengt je juist in een positie van waardigheid. Kom ontdekken hoe je nederigheid kunt oefenen met behoud van je waardigheid en hoe je jezelf kunt openen voor acceptatie en innerlijke vrede.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover n
emen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

jul
1
za
Weekend retraite – Hart @ Dominicanenklooster
jul 1 @ 10:00 – jul 2 @ 17:00
Weekend retraite - Hart @ Dominicanenklooster

Dit weekend gaan we in op wat Liefde werkelijk is en hoe je je Hart kunt gebruiken om de stroom van Liefde in jezelf (weer) op gang te brengen én te houden. We zullen meditaties en contactoefeningen doen. Tevens zullen we klank en adem gebruiken om ons Hart te openen. Deze retraite is ook heel geschikt voor stellen.

Wanneer het Hart is geopend kan Liefde oude pijn en trauma’s met zachtheid en mededogen omhullen. Je kunt dan ervaren dat het Hart een grote heler is.

Medebegeleider Deep zal ons op de zondag vergezellen in de reis naar het Hart.

Wanneer je met twee personen komt, betaal je maar € 357 p.p.

Om je aan te melden klik HIER.

Share This