Bedrijven en organisaties

Is uw bedrijf gezond? Heeft u tevreden werknemers? Heeft u een sterke teamgeest binnen uw bedrijf?

Of heeft u bovenmatig ziekteverzuim, regelmatig conflictsituaties of tegenvallende bedrijfsresultaten?

Het mag u wellicht vreemd in de oren klinken, maar hier kan meditatie uitkomst bieden. Het is eenvoudig en effectief. Door uw werknemers dagelijks te laten mediteren kan uw bedrijf of organisatie op vitale punten versterkt worden en vooruitgang boeken.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat meditatie een positief effect heeft op lichaam en geest. Het verlaagt de hartslag en de bloeddruk. Het laat stresshormonen (zoals cortisol en adrenaline) afnemen en vermindert daarmee de vatbaarheid voor stress-gerelateerde ziekten. Het ontspant het spiersysteem, synchroniseert de beide hersenhelften en bevordert creativiteit en vitaliteit.

De door meditatie ontstane alfa- en thetagolven in je hersenen brengen je in een staat van diepe rust en wakkerheid. De stilte die je binnengaat zal je in staat stellen volledig op te laden en weer alles aan te kunnen.

Ook uw bedrijf of organisatie kan zijn voordeel doen met meditatie. Met slechts 20 minuten meditatie aan het begin van de dag zullen u en uw werknemers fris en wakker aan het werk gaan. Een eventuele korte extra meditatie in de middag zal de productiviteit van uw mensen ook aan het einde van de dag op peil houden. Gaandeweg zullen positieve resultaten zichtbaar worden voor uw bedrijf.

  • Werknemers zullen geconcentreerder en efficiĆ«nter werken
  • Ziekteverzuim zal afnemen
  • Communicatie zal beter verlopen
  • Conflictsituaties zullen verminderen
  • De teamgeest zal worden versterkt
  • De sfeer in het bedrijf zal veraangenamen

Vul onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.  

Share This