Wanneer:
25 februari 2023 @ 10:00 – 26 februari 2023 @ 17:00
2023-02-25T10:00:00+01:00
2023-02-26T17:00:00+01:00
Waar:
Dominicanenklooster
Stadsdam 1
6851 AH Huissen
Kosten:
€ 397,-
Contact:
Peter Wilms
0638544321

Kom tot rust en tot jezelf tijdens een weekend retraite van OHMM. Met onder andere yoga, meditatie en contemplatie duik je een weekend lang in de diepte van je ziel om daarna weer als herboren naar huis te gaan.

De weekend retraites van OHMM hebben steeds een ander thema, zoals stilte, overgave of zelfliefde. Je wordt uitgenodigd om jezelf beter te leren kennen in relatie tot het gegeven thema.

In deze retraite worden we ingewijd in het wervelen door Iris van der Sar. Het wervelen (ook wel Sufi-dans genoemd) brengt je in een staat van focus en een diep contact met je kern. We zullen deze dynamische vorm van meditatie afwisselen met zit- en loopmeditaties. Iris zegt zelf:

“Ik biedt de mogelijkheid om te leren wervelen, los van traditie. Zodat er ruimte is om te leren luisteren naar de individuele leiding van binnenuit. Zo kun je stilstaan met jezelf of komen tot vreugdevolle of razende wervelingen. En alles er tussenin. Elke werveling is een investering om dichter bij jou te zijn, dichter bij jouw essentie, dichter bij de Bron.

Je geeft jezelf de kans jezelf te omarmen met wat er is… samen te smelten met je kern. Dat wat er eventueel tussen jou en je kern in staat, zoals angsten, twijfels, onverwerkte emoties kunnen naar de oppervlakte komen. Dat kan zijn door innerlijke bewustwording of via vrije expressie van de emoties die gevoeld en erkend willen worden. Dit is een intiem proces, waarbij jij de leiding hebt.

Ervaring is niet nodig, het is precies goed zoals je bent op dit moment. Het wervelen kent geen voorwaarden… En ik begeleid je in het omgaan met eventuele duizeligheid en misselijkheid.”

 

Om je aan te melden klik hier.

N.B  Als je met twee personen komt betaalt de tweede persoon slechts € 357,- . Stuur in dat geval een mail naar peter@ohmm.nl